Tarján Ádám győzött a szombathelyi Grand Prix-n

Megosztás

Tarján Ádám győzött a szombathelyi Grand Prix-n Lőcsei Levente is a dobogón végzett.....

Szombathely adott otthont a szezon utolsó előtt hazai versenyének, amely egyúttal az amatőr Grand Prix soron következő állomása is volt. A remek hangulatú versenyt csak az időjárás próbálta elrontani, de nem sikerült neki :)

Két tehetséges amatőr versenyző indult a Tornádó színeiben, akik az esőáztatta csúszós pályán remekül megállták a helyüket. Tarján Ádám, mind a rövid, mind a hosszú távokon elsőnek haldat át a célon, így összetettben is övé lett a győzelem. Lőcsei Levente a hosszútávokon szerepelt jobban, ennek köszönhető, hogy ő lett Ádám mögött a második, így két Tornádós versenyző állhatott a dobogón.  

 

 

Váltóban is elindultak fiaink, ahol a kisteleki versenyzőkkel kiegészülve  a hatodik helyen értek célba.

 

                                     

Gratulálunk  kis korisainknak és köszönet Erdős Alexandrának, aki elkísérte az ifjú sportolókat és nagyszerűen vizsgázott a gyerekek kis edzőjeként. Ádámot és Levit , Csala Niki és Monostori  Eszter készítették fel.

 

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.