Távonkénti és Összetett Felnőtt Magyar Bajnokság

Megosztás

Távonkénti és Összetett Felnőtt Magyar Bajnokság Az év utolsó , de annál fontosabb versenyét rendezte meg a MOKSZ Inzellben, ahol négyen is rajthoz álltak a Tornádó versenyzői közül.
Az év utolsó, de annál fontosabb versenyét rendezte meg a MOKSZ Inzellben a nagypályás gyorskorcsolyázók számára. Az indulók között a Tornádó két válogatott versenyzője, Bíró Hanna és Sándor Lilla mellett két ifjú tehetségünk Iványi Kata és Csanádi Jázmin is rajthoz állhatott.
Távonként, valamint a távok alapján összetettben is hirdettek eredményt.
 
 
Bíró Hanna egyéni csúcsaihoz közeli eredményeivel valamennyi távján győzedelmeskedett, így az összetett aranyat is beleszámítva négyszeres magyar bajnokként fejezte be a versenyt.
 
 
Sándor Lilla egy ezüst és két bronzérmet tudhat magáénak, valamint az összetett verseny harmadik helyét.
 
 
A bajnokság külön értékelt, u. n. tömegrajtos versenyében Sándor Lilla győzedelmeskedett, itt Bíró Hanna a második helyen ért célba.
Iványi Kata kiegyensúlyozottan teljesített és valamennyi távján egyéni csúcsokat korcsolyázva összetettben a 4. helyen végzett. Ugyanez mondható el Csanádi Jázminról is, aki messze a mezőny legfiatalabb versenyzőjeként, nagyon bátor versenyzéssel, hatalmas egyéni csúcsokat korcsolyázva végül a 7. helyen zárta a versenyt összetettben a 3 táv alapján.
A versenyzőknek gratulálunk és mindenkinek köszönjük, aki a felkészítésben részt vett.
A szezon a január eleji Frillensee kupa után a junior Magyar Bajnoksággal folytatódik, amely Budapesten kerül majd megrendezésre. Ezután pedig Sándor Lillára irányul a csapat figyelme, aki sikerrel kvalifikált a Dél- Koreában megrendezésre kerülő Youth Olympic Games -re.

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
A közelgő saját rendezésű Kelet Európa Kupa versenykiírása a letöltések között
2024.04.11
A tatabányai diákolimpia döntőjének versenykiírása a letöltések között
2024.04.10
Az idei nyári táborok előzetes plakátja a honlap "nyári táborok" oldalán megtalálható
2024.03.05
Nagy örömünkre sok-sok új arcot láthatunk rendszeresen a legkisebbek edzésein. A szezon legfontosabb tudnivalóiról beszélünk a március 7-i szülői értekezleten a Sólyom utcában az edzés időtartama alatt.
2024.03.03
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.