TEREMKUPA RÖSZKE!!

Megosztás

TEREMKUPA RÖSZKE!!
Úgy tapasztalom, hogy a versenykiírás alapján a kis kezdõink néhány dolgot még félreértelmeznek. Nem baj, segítek! \r\nEz a versenykiírás a hivatalos programja a rendezvénynek, ami a szövetség és az egyesületek felé megy, akik várhatóak a versenyekre. ', '

A hétvégi versenyen minden sportolónknak van lehetõsége indulni. Az amatõr és profi kategória értelmezése az edzõk felé információ. A hétvégi verseny valamennyi Tornádós korisnak ajánlott! Akkor is, ha két hete jár edzésre a gyerkõc! A nevezést nem kell egyenként küldeni! Az e-mail címek is a nevezõ egyesületek számára információk, hogy az összeállított nevezési listát, korosztályokba besorolva hová küldjék.

\r\n


A mi nevezéseinket a nagyoknál és a középsõ csoportban Feri és én (Erika) szedem össze, a kicsiknél pedig valamelyik segítõ anyuka, Rácz Zsuzsi, Erdõsné Eszter gyûjti és juttatja el hozzám. Továbbítani mindig én továbbítom korosztályokba és kategóriákba besorolva. Kérdezni nevezés ügyben, vagy ha tanácstalanok vagytok az indulást illetõleg mindig és bátran Ferit és engem kérdezzetek az ismert telefonszámokon! ....és csak, hogy tudjátok, nagyon örülünk a lelkesedéseteknek!!!!!

\r\n

Most jönnek a fontos tudnivalók! Várhatóan pocsék lesz az idõ, de próbáljatok meg összeülni és hacsak lehet kijutni legkésõbb 9 órára! Akkor tudunk idõben kezdeni, ha nem kell újra és újra kezdeni a futamok beosztását a késõn érkezõk miatt. Érkezéskor mindenki jelezze, hogy megérkezett.Ilyenkor vetjük össze az elõzetes nevezési listát a ténylegesen versenyre jelentkezõk nevével. A rajtszámot  mindenki a nevezési díj (500 Ft.-) befizetése után kapja.

\r\n

Bár lesz egy kis büfé a helyszínen, de mindenkit kérek, akinek van szabad kapacitása, hogy hozzon a mi filléres büfénk számára sütit!

\r\n

Ha maradt még megválaszolatlan kérdés, keressetek minket!

\r\n

Mindenkinek jó versenyzést kívánunk! HAJRÁ TORNÁDÓ!!!

\r\n

  

\r\n

                                                                 Erika/Feri

\r\n

 

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.