Vásárhely Kupa 2022

Megosztás

Vásárhely Kupa 2022 Szeged napján két helyszínen is helyt állt a Tornádó

III. Vásárhely Kupa 2022. május 21.

Egy újabb versenyen vagyunk túl, ahol ismét remekül szerepelt a Tornádó Team csapata. A nap végén a szokásokhoz híven finom, frissen sült lángossal vendégelték meg a gyerekeket és szüleiket a szervezők. Míg a gyerekek a versenyre készülődtek Hódmezővásárhelyen, a nagyok és a szülők egy része a Szeged Napja programsorozat keretén belül vízre szálltak a sárkányhajó versenyen. Nagyon büszkék vagyunk a szombati teljesítményünkre vízen és koripályán egyaránt. Eredményeink: Aranyérmeseink profi kategóriában: Vörös Kata, György-Gombos Csanád, Sándor Léna, Csanádi Jázmin, Sógor-Jász Soma Ezüstérmeseink profi kategóriában: Pintér Nóra, Vörös Nikolett, Vörös Dániel Bronzérmeseink profi kategóriában: Nóránd-Pásztor Dorka Továbbá szép eredményeket ért el: Vörös Noémi, Vasuth Fanni, Sipos Lara,Tóth Adrienn, Fekete Zsolt, Fekete Áron, Dorogi-Szarka Zoé Amatőrben Aranyérmeseink: Fekete Tamás Ezüstérmeseink: Sógor-Jász Döme Bronzérmeseink: Kapuvári Eszter, Sógor-Jász Regő Felkészítő edzők: Garzó Erika, Monostori Eszter Gratulálunk a Tornádó Team minden aprajának és nagyjának! Folytatás Szombathelyen a Diákolimpián június 3-án.

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.