VI. Homokhát Kupa Röszke

Megosztás

VI. Homokhát Kupa Röszke Közel 100 induló állt rajthoz a Tornádó Team fedett pályás versenyén

VI. Homokhát Kupa Röszke

 

Közel 100 indulóval országos utánpótlás fedett pályás görkorcsolya bajnokságot rendezett a Tornádó Team, amelynek Röszke önkormányzata az Orbán Dénes Általános Iskola frissen felújított nagyszerű Sportcsarnokában adott otthont.

A verseny a legfiatalabbak ügyességi és gyorsasági versenye volt, amelyre Szeged, Tatabánya, Röszke, Kistelek és Domaszék ifjú versenyzői jöttek el.

  

 

Ez a verseny igazi örömkorcsolyázás volt a sportág utánpótlásának, ahol a jól felkészített kis sportolók komoly felkészültsége dicsérte edzőik szakmai munkáját. Külön köszönet a Tornádó "Nagycsapatának", akik a szokásosan profi versenyiroda mellett parádésan asszisztáltak a verseny zökkenőmentes lebonyolításában. 

 

   

 

A különböző kategóriákban az alábbi helyezések születtek:

Aranyérmesek:

Igazolt  versenyzők: Bíró Hanna, Sajgó Anna, Gyulai Ádám (Tornádó)

Amatőr versenyzők: Horváth Andrea (Kistelek), Tarján Ádám (Tornádó),Ördögh Benedek (Röszke)

Ördögh Réka (Röszke),Gyalai Evelin (Kistelek)

     

  Ezüstérmesek:

Igazolt versenyzők: Iványi Kata,Urbán Boglárka, Erdős Alexandra, Rózsa Levente (Tornádó)

Amatőr versenyzők:Ocskó Odett, Jámbor Enikő, Lőcsei Levente, Csáti Móric (Tornádó), Abonyi Csenge Nagy Violetta , Mészáros Barna(Kistelek),

 

 

Bronzérmesek:

Igazolt versenyzők : Sándor Lilla, Kovács Kámea, Stájer Anna, (Tornádó)

Amatőr versenyzők: Mészáros Gréta, Kovács Réka, Bittó Szilvia (Kistelek), Szűcs Vilmos (Röszke) Andrucsák Krisztián (Tornádó)

 

 Edzők: Monostori Eszter, Csala Nikolett, Garzó Erika

 

Megosztás

img
A MOGSZ szakembereinek szavazatai alapján 2016-ban az év edzője: Kéri Ferenc, utánpótlás sportolói Kopilovic Eleonóra és Szögi Tamás, utánpótlás edzője: Németh Tibor (Tatabánya). Az Év férfi görkorcsolyása Iványi Tamás, női görkorcsolyása pedig Gardi Dominika.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.