Wörgl- Európa Kupa 2015, Gardi Dominika EK győzelme

Megosztás

Wörgl- Európa Kupa 2015, Gardi Dominika EK győzelme Újabb aranyak és számos értékes helyezés a Tornádó termés a rekkenő hőségben Tirolban.

Újabb sikerek  az Európa kupa sorozatban, Wörgl 2015

 

Következő állomásához érkezett az Európa Kupa sorozat, amely ezúttal Tirolban, Wörgl-ben  látta vendégül a görkorcsolyásokat. Fontos állomása volt ez a versenysorozatnak, hiszen alig több, mint egy hónap múlva itt rendezik a sportág Európa Bajnokságát, amelyen a Tornádó Team versenyzői is rajthoz állnak majd.

A kadett korosztályban Hunyadi Anna az 1000 méteren produkált kiemelkedőt, hiszen döntőbe tudott jutni a nagyon erős mezőnyben, és ott remek egyéni csúccsal a 8. helyet szerezte meg. 

Ugyanitt a fiúknál Iványi Tamás gondoskodott meglepően szép eredményekről. A népes  mezőnyben 500 méteren nagyszerűen taktikázva a harmadik helyen ért célba, és valamennyi további távján a legjobbak között végzett, így összetettben az 5. helyen zárta a versenyt.

A junior B-s fiúknál Szögi Tamás egyéni csúcsot futott 1000 méteren. A junior B –s lányoknál Gardi Dominika uralta a mezőnyt, mind a rövid, mind a hosszú távú összetettet megnyerte így az abszolút összetett győzelem is az övé lett. Kopilovic Eleonóra is kiegyensúlyozottan versenyzett, a rövidtávú összetettben az 5. helyet hozta el, a hosszún pedig egyre jobb formába lendülve a 6. helyen végzett.

Mindkét lányunk tagja volt az aranyérmes váltónak, amely a szombathelyi Sebők Dominikával egészült ki. Ez a váltó utazik majd az Európa Bajnokságra, amely remélhetőleg ott is jó helyezést tud majd elérni.

Sántha Blanka ismét nagyon bíztató formában versenyzett. A hosszú távú eliminációban a legjobbak között végig bírva a kemény tempót, nagyon okos taktikával végül a 4. helyen ért célba. 500 méteren is remek időt korcsolyázott, és abszolút összetettben a nagyszerű 6. helyen végzett.

 

Török Réka ismét pályára léphetett  az egyetemi tanulmányait nem mellőzve és nagyon bíztatóan mozgott a nyári EB marathonját illetőleg.

 

Az Európa Kupa keretében a fiatalabb korosztályok is kaptak versenylehetőséget, amelyet nagyon szép helyezésekkel háláltak meg. Kormányos Nina a 9 évesek között a második helyen végzett összetettben, ugyanitt Zolván Barbara az 5. helyen zárta a versenyt.

 

Bíró Hanna óriási egyéni csúcsokkal a dobogó harmadik fokáig kűzdötte fel magát, Ugyanígy Sajgó Anna is, aki a 13 évesek között lett bronzérmes.  Nagyszerű egyéni csúcsokkal Urbán Boglárka éppen hogy csak lemaradt a dobogóról, a harmadik helyezettel azonos pontszámmal a negyedik helyen végzett. Gyömbér Brigitta élete első nemzetközi versenyén a nagyon értékes 6. helyen zárta a versenyt.

  

 

 

 

 

 

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.