2011: A Tornádó legkiemelkedőbb éve

http://www.delmagyar.hu/sport/2011_a_tornado_legjobb_eve/2257113/

 

 

2011: a Tornádó legjobb éve

Minden eddiginél sikeresebb évet zártak 2011-ben a szegedi Tornádó Team korcsolyásai. A hosszú versenyszezonban sorra eredményesen vették az akadályokat a fiatalok.

Munkatársunktól - Délmagyarország napilap - 2012.01.03. 07:49
Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom
 
 

Az Európa-kupa-sorozatban Hülber Dániel a rövid távokon nyújtott kiemelkedőt, Sántha Blanka pedig a hosszú távokon végzett a legjobbak között. A junior országos bajnokságon Kéri Ferenc, Garzó Erika és Kéri Eszter tanítványai 19 aranyéremmel gazdagodtak, az országos diákolimpia döntőjén pedig 20 aranyat hoztak Szegedre a tornádósok. A felnőtt magyar bajnokságon négy aranyat szállított a csapat, amelyek közül a legértékesebb a jóval fiatalabb, még kadett korú Sántha Blanka felnőtt bajnoki címe.

A Tornádó Team eddigi legnagyobb sikere az Olaszországban rendezett junior Európa-bajnokságon született, ahol a kadett korú lányok váltója, Kopilovic Eleonóra, Gardi Dominika és Sántha Blanka összeállításban a pályaversenyen beverekedte magát a döntőbe, és a negyedik helyen végzett. A babérkoszorú az utcai versenyen került a lányok fejére, ahol a dobogóra állhattak, mert váltójuk az ezüstérmet harcolta ki.

2012 tavaszán Európa-kupát rendez Szegeden a Tornádó Team, ahová a város támogatása mellé további felajánlásokat vár a tizedik születésnapját ünneplő csapat.

 

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.