Építkezik a Tornádó

A Tornádó Team (edzők, vezetők: Garzó Erika és Kéri Ferenc) ebben az évben a nemzetközi porondon és a hazai mezőnyben (a legeredményesebb és legnépesebb görkorcsolya-egyesületté vált) is szép sikereket ért el, versenyzői látványos fejlődésen mentek keresztül. A legfiatalabbak öt-hat, a legidősebbek pedig tizenhárom-tizenöt évesek, és valamennyien a hazai élvonalhoz tartoznak. Rangos külföldi megmérettetéseken is ért már el szép eredményeket (az első hatban végzett) Pásztor Márk, Gardi Dominika, Sebők Dominika, Hülber Dániel, Fekete András, Dékány Bence, Sántha Blanka, Monostori Eszter és Török Réka; de valamennyiük közül kiemelkedik Kéri Eszter, aki a korosztályos Európa-bajnokságon váltóban 5., egyéniben pedig (különböző távokon) 9., 10., és 11. lett. Eddig, a remek eredmények dacára, a körülmények nem voltak ideálisak, ez az idén nyáron megváltozott: új pályát avattak.

Télen terembe vonul a csapat, a jeges, korcsolyás tréningek azonban gondot jelentenek, csak heti egy óra áll a Tornádó Team rendelkezésére a műjégpályán. Ezen a foglalkozáson viszont – szombaton, hajnali 6 órakor! – átlagban 30 gyerek vesz részt.

És a szabadidősport. Az utánpótlást a 4–6 éves korosztály adja, ezeket a gyerekeket óvodákban és az egyesületben is nagy létszámban oktatják Zádori Orsolya segítségével. A kicsik számára immár ötödik éve megrendezett Kengurul is népszerű, általában háromszázan tolonganak az Etelka sori munkacsarnokban. A 2007-es cél, hogy a Tornádó Team sportolói a nemzetközi porondon még nagyobbakat alakítsanak, illetve a sport hazai megítélése elérje megfelelő rangját.


    Megjelenés ideje: 2006.11.18
    Megjelenés helye: www.delmagyar.hu

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.