Tornádó éremeső a nyári forróságban

http://www.delmagyar.hu/sport/tornado-eremeso_a_nyari_forrosagban/2168832/

A szegedi Tornádó Team részvételével rendezték meg a gyorsasági görkorcsolyások junior országos bajnokságát Tatabányán, amelyen a szegediek a rekkenő hőségben éremesővel enyhítették az elviselhetetlen forróságot.

 

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Az utánpótlás-korosztály számára a szezon legfontosabb versenyének számító ob-n biztató formában szerepelt a csapat két utánpótlás-válogatottja, Monostori Eszter és Dékány Bence is, előbbi a sprinttávokon nem talált legyőzőre, utóbbi az összetett versenyben utasította maga mögé riválisait.

A csapat most rövid nyári pihenőre vonul, míg Monostori és Dékány tovább készül az olaszországi San Benedettóban július 29-étől augusztus 7-éig tartó junior Európa-bajnokságra, ahol legerősebb távjaikon a döntőbe jutás a cél.

Kiválóan szerepeltek a tornádósok a tatabányai országos bajnokságon.       Fotó: DM/DV
Kiválóan szerepeltek a tornádósok a tatabányai országos bajnokságon.
Fotó: DM/DV

A Tornádó Team eredményei, aranyérmesek: Horesnyi Szilvia, Dobos Barnabás, Monostori Eszter, Dékány Bence, Gardi Dominika, Kopilovic Eleonóra, Deák Dóra, Sajgó Anna, Ujvári Réka, Molnár Gabriella.
Ezüstérmesek: Savanya Brúnó, Urbán Boglárka, Hülber Dániel, Ujvári Ádám, Török Réka, Sóti Mirella.

Bronzérmesek: Iványi Tamás, Szögi Tamás, Forrai Benedek, Forrai Áron.

    Megjelenés ideje: 2010.07.16
    Megjelenés helye: Délmagyarország

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.