Velünk történt

Képek a galériában! Kattints és nézd!
» Tovább az eseményre
20.09.2009 Wettkampf in Szeged (Ungarn) Daniel Zschaetzsch in Ungarn vorn
» Tovább az eseményre
Görkorcsolya - Nyolc ország közel 300 versenyzője részvételével Tatabányán rendezték a Turul-kupa nemzetközi gyorsasági görkorcsolyaversenyt, ahol a szegedi Tornádó Team sportolói öt számban is aranyérmet szereztek. A sikeres szereplés jó előjel a július 28-án kezdődő Ifjúsági Európa-bajnokság előtt.
» Tovább az eseményre
Görkorcsolya - Sikert sikerre halmoztak a szegedi klubcsapatok versenyzői a 2009-es magyar görkorcsolya utánpótlás-bajnokságon. A csapatversenyben a Tornádó Team Szeged végzett az élen, a KDE Szeged a negyedik legjobb gárdának bizonyult.
» Tovább az eseményre
Remek eredményeket értek el a Szegedi Tornádó SE görkorisai a németországi Gerauban megrendezett nemzetközi versenyen. A világ 23 országából közel 800 versenyző vette fel a küzdelmet, köztük a Tisza-partiak népes csapata.
» Tovább az eseményre
Görkorcsolya - Szombaton és vasárnap ismét benépesül Szegeden a pláza mögötti görkoripálya: 2009 első szabadtéri Tisza-parti viadalát rendezi a Tornádó Team és a Szegedi Sport és Fürdők Kft.
» Tovább az eseményre
A hétvégén ismét népes indulói létszámmal rendeztek teremgörkori-versenyt. A Szegedi Tornádó SE szervezésében (Tornádó-kupa) több mint ötvenen rótták a köröket az SZVSE tornacsarnokában.
» Tovább az eseményre
A Szegedi Tornádó SE nagy sikerrel rendezte meg Röszkén immár második alkalommal a téli görkori teremkupáját.
» Tovább az eseményre
Képek a bálról a galériában!
» Tovább az eseményre
Képek a versenyről a galériában!
» Tovább az eseményre
A galéria menűpont alatt elérhető!
» Tovább az eseményre

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.