Németországgban versenyeztek a tornádósok

Remek eredményeket értek el a Szegedi Tornádó SE görkorisai a németországi Gerauban megrendezett nemzetközi versenyen. A világ 23 országából közel 800 versenyző vette fel a küzdelmet, köztük a Tisza-partiak népes csapata.

Megosztás

A legnagyobb sikert a Gardi Dominika, Sóti Mirella, Sebők Dominika összetételű váltó érte el, maga mögé utasította az esélyesebbnek tartott cseh, német, francia és dán csapatot, elsők lettek. Ujvári Réka a legkisebb korosztályban mutatta meg tehetségét, a szegedi kislány ezüstérmet szerzett, míg Sajgó Anna ötödik helyen futott be. A Schüller A korosztályban Sebők Dominika hatodik lett, míg Fekete András hatodik. Szögi Tamás is kitett magáért, korosztályában a hetedik helyen végzett. A népes mezőnyben a nagyok között Dékány Bence a 21. helyen ért célba, míg Monostori Eszter a 16. lett.

A Tornádó SE több versenyzője a hét végén a szombathelyi országos diákolimpiai döntőben szerepel.

Görkoris gyereknap

Szombaton 9.30-tól gyermeknapi görkoris versenyt rendez a Tornádó SE Szegeden, a pláza mögötti pályán. A vidalra ovisok és kisiskolások jelentkezését várják a szervezők.

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.