Nemzetközi görkoriverseny

Görkorcsolya - Szombaton és vasárnap ismét benépesül Szegeden a pláza mögötti görkoripálya: 2009 első szabadtéri Tisza-parti viadalát rendezi a Tornádó Team és a Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Megosztás

A kétnapos eseményre előzetesen kétszáz nevezés érkezett. Mivel a szegediek évek óta sikeresen rendezik meg ezt az eseményt, már nemcsak hazai, hanem szlovén, szerb és horvát sportolók is rajthoz állnak. A hazai klub is népes csapattal képviselteti magát, nyolcvan görkoris veszi fel a küzdelmet. Két kategóriában (amatőr és igazolt versenyzők) csatáznak egymással a sportolók, sprint-, közép- és hosszútávon. Az egyéni versenyszámok mellett a váltószámok is látványos és izgalmas versenyt sejtetnek. A küzdelmek mindkét napon 9.30-kor kezdődnek. Az amatőr kategóriába a helyszínen is elfogadják a nevezést.

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.