Ovisok, kisiskolások és kezdő korisok! Beköszöntött az ősz! Elkezdődött az iskola! Reméljük, jó sokáig tart! Kedden-Csütörtökön 18-19 óráig a Városi görkoripályán várunk Benneteket nagy szeretettel edzéseinken. Remélhetőleg sokáig lesz jó idő! Legyetek Ti is görkorisok !

Tornádó Team Szeged

2009.09.24 - JÓ LESZ, HA EGYSZER ILYEN PÁLYÁNK LESZ?

2009.09.23 - Szüloi szemmel a szédületes szülokrol

2009.09.23 - SZEPTEMBERI CSILLAGOK:)))
Nagyszeru versenyen vagyunk túl! Mindenki a legjobbját hozta! Köszönet a háttérnek és a versenyzoknek, hogy egy ilyen színvonalas versenyt tudhatunk magunkénak. A Dél Csillag Kupa elindult ragyogó útján. S hogy még fényesebben csillogjon mindez, ahhoz egy világklasszis, azaz Daniel Zschätzsch megtisztelo jelenléte is hozzájárult. Köszönjük!

2009.09.22 - Képek a versenyrol
Ízelíto a IV. Dél-Csillag Kupa történéseibol képekben a Galéria aloldalon.

2009.09.21 - Dél-Csillag Kupa 2009 Protokoll / Results
A IV. Dél-Csillag Kupa protokollja letöltheto itt! The IV. Dél Csillag Cup Results are available!

Mad Dash 2009 Protokoll

Magyar Felnott Bajnokság 2009 Protokoll

IV. Dél-Csillag Kupa 2009 Profi Protokoll

IV. Dél-Csillag Kupa 2009 Amator Protokoll


2009.09.18 - DÉL CSILLAG UTOLSÓ TORNÁDÓ INFÓ
PROFI VERSENYZOK MINDKÉT NAPON LEGKÉSOBB HÁROMNEGYED KILENCKOR LEGYENEK A PÁLYÁN!!!!!! SZOMBATON AZ AMATORÖK LEGKÉSOBB HÁROMNEGYED KILENCRE LEGYENEK A PÁLYÁN ÉS LERESSÉK AZ EDZOKET A HELYSZÍNI NEVEZÉS MIATT! MINDEN SZÜLO, AKI SEGÍTSÉGRE JELENTKEZETT A MEGBESZÉLT IDOPONTBAN JELENTKEZZEN A PÁLYÁN4 A SZENDVICSKÉSZÍTÉS REGGEL FÉL HATKOR INDUL MINDKÉT NAPON. .......KÍVÁNOK MINDENKINEK NAGYON SZÉP ÉLMÉNYEKET, JÓ IDOT ÉS SOK SIKERT ! HAJRÁ TORNÁDÓ

2009.09.14 - PROMÓ FILM!!!!!!!!!!!!
A promófilmet BECSEI BRIGI készítette! Hatalmasat lendített ezzel a honlap színvonalán! Köszönjük NEKED BRIGIIIIIIII !!!!!!!

2009.09.11 - Nevezések a Dél Csillag Kupára
Az eddig beérkezett nevezések alapján rekord számú induló várható ! Az eddig nevezettek névsora korcsoportonként a letöltések aloldalon.

Nevezési lista/Meldung/Entry

Frissítve: 2009.09.16

2009.09.09 - Tornádó Team Apraja-Nagyja!!!
Készülodjetek, hangolódjatok! A korisok feladata, hogy legjobb formájukat hozzák, mire itt a verseny! Edzeni, edzeni!!!! Az edzok feladata: hozzásegíteni a korisokat a fent említett eredményhez! Szülok feladata:A verseny körüli munkálatokban segíteni! A fobb feladatokat elosztottuk, de még mindig akadhat, amivel segíthettek, vagy amire nem gondoltunk. Várjuk még az ötleteket! Anyukák! Keresgéljétek a recepteket, mert mindkét napra sok-sok süti kell a büfébe! 6 anyuka kerestetik, akik egymást váltva segédkeznek Kopilovic Erzsiéknek a pizzasütés körül. 3 további Anyuka kell, akik felváltva árulják a büfé repertoárját. Apukák is gyúrjanak, mert sátorépítés és sörpadállítás sportágakban is eredményt hírdetünk a második nap végén. Akire a fenti "sportágakban" számíthatunk jelezze kérem a fórumon! Kellemes, mosolygós készülodést Mindenkinek! :))

2009.09.08 - DÉL CSILLAG HELYZETJELENTÉS
Már csak két hét és megkezdodnek a 4. Dél Csillag Kupa kuzdelmei. Az elokészületekkel jól haladunk, s reméljük minnél több korist üdvözölhetünk városunkban Szegeden. Elektromos idomérésre, s rendkívüli futamokra számíthattok. Mindezekre, túl a népes versenyzogárdán a világ valóban egyik legjobb versenybírója , Huszár Ági vezetobíró szakértelme a biztosíték. A váltót a tavalyi váltóbajnoksághoz hasonlatosan több távon rendezzük. Ez alkalommal egy rövidebb és egy hosszabb távon, melyet összevontan értékelünk. Mindkét távon ugyanabban a felállásban kell indulnia a benevezett csapatnak. Holtverseny esetén a hosszabbik távon elért eredmény a dönto. A "Mad Dash" futamokra mi is kíváncsian várjuk a nevezéseket. Ezen a pénzdíjas versenyen külön nevezési díj fejében lehet indulni. A dobogó legfelso fokán érem helyett a pénzdíjjal teli boríték a díj. Szállásigény esetén 2000 .- Ft körüli áron tudunk helyet fenntartani. Ez az ár reggeli nélkül értendo. 100 foig van lehetoség a pályához legközelebb kétágyas, szükség esetén fútheto faházban. Aki magasabb kategóriát választ, annak a csatolt listán van lehetosége magasabb kategóriájú szállást foglalnia. Örömmel tudatom mindenkivel, hogy vasárnapra nagy megtiszteltetés ér mindannyiunkat. Németország egyik legjobb görkorisa tiszteli meg jelenlétével a Dél Csillag Kupát. Daniel Zschätzsh, a 21- szeres német bajnok és többszörös Európa Bajnoki helyezett látogat el hozzánk. Részvételével igazi meglepetés futamot szervezünk, amelyre a "B" korosztálytól fölfele mindenki nevezhet. Aki teheti, ne siessen haza! Daniel a verseny után még három napig egyesületünk vendége marad, s ezido alatt több bemutató edzést is fog tartani.

Friss hírek

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.